logo_header
 

Jastučić za mirniji san
podvuci jastuk

IZVORNOST

Jastučić je izrađen od ručno oslikanog prirodnog platna (ulje na platnu) prema vlastitoj ideji i dizajnu.

NAMJENA

Jastučić punjen sušenim lavandinim cvijetom može poslužiti u aromaterapijske svrhe s obzirom na ljekovita svojstva biljke lavande. Osim ove namjene, može se koristiti kao ukrasni predmet, simbol tradicije i ručnog rada te kao lijep poklon u različitim prigodama.

UPOTREBA

Kako bi ste oslobodili aromaterapijska svojstva jastučića dovoljno je da ga malo protresete i stisnete. Položite ga blizu glave prilikom spavanja i uživajte u mirnom snu.

AROMATERAPIJSKA SVOJSTVA LAVANDE

Terapeutska svojstva lavande su mnogobrojna. Pomaže pri uklanjanju bolova, protuupalno, djeluje kao dezinficijens, antiseptik, blag diuretik i dr. Gotovo da nema tegobe u kojoj se ne može upotrijebiti. S obzirom na stresni način života jedno od najzahvalnijih terapeutskih svojstava je otklanjanje poremećaja spavanja, za umirenje, protiv glavobolja i različitih nervnih napetosti. Psihološki djeluje tako da smiruje, učvršćuje i daje potporu, potiče samoizražavanje te oslobađa od frustracija i napetosti.

MATERIJAL I TEHNIKA IZRADE

Materijali korišteni u izradi: spužva/vata za punjenje, osušeni cvijet lavande, prirodni tekstil tzv. žutica, uljana boja za oslikavanje Tehnika izrade: tkanina se spaja šivaćim strojem, unutrašnjost se puni ručno, na kraju se kistom i uljanim bojama oslikava prednja strana jastučića (motivi cvijeta lavande) nakon čega slijedi sušenje boje

DIMENZIJE

18x18 cm

CIJENA

50 kuna

 
 
 
googlemaps
 

Marketing
podvuci

horoskop

podvuci horoskop

podvuci